விளம்பரத்தை மூடு

Na letošní rok připadá padesáté výročí přistání Apollo 11 na Měsíci, kdy se astronauti Neil Armstrong a Buzz Aldrin nesmazatelně zapsali do novodobých dějin. K oslavám se připojuje i společnost Apple, a to prostřednictvím videa, propagujícího nový seriál s názvem For All Mankind, který bude uveden v rámci připravované streamovací služby Apple TV+.

Ve videu, které Apple zveřejnil na oficiálním youtubovém kanále, věnovaném Apple TV, vzpomínají tvůrci zmíněného seriálu na dopad, který na lidstvo mělo přistání na Měsíci. Spot nás ale nepřipraví ani o zajímavé záběry z chystaného seriálu. První oficiální trailer k seriálu jsme měli možnost vidět již při Keynote, zahajující letošní červnovou WWDC. V nejnovějším videu tvůrci seriálu nejen vzpomínají na přistání Apolla na Měsíci, ale vyprávějí také o své práci pro zmíněný pořad.

Seriál, jehož režie se chopil Donald D. Moore, vypráví o teoretickém světě, jehož středobodem je neutuchající vesmírný závod mezi Spojenými státy a Ruskem, kolem nějž se točí veškeré světové a společenské dění. První série se má skládat z celkem deseti epizod, z nichž každá bude mít zhruba hodinovou stopáž. V seriálu účinkují například Joel Kinnaman, Michael Dorman, Wrenn Schmidt, Shantel VanSanten, Sarah Jones nebo třeba Jodi Balfour. For All Mankind bude jednou z prvních vlaštovek, které budou doprovázet spuštění nové streamovací služby společnosti Apple. Jak víme, k oficiálnímu spuštění Apple TV+ dojde již na podzim, a většinu obsahu bude tvořit původní tvorba s většinou hvězdným obsazením.

அனைத்து மனித இனத்திற்கும் Apple TV+ fb
ஆதாரம்: மேக் சட்ட்

.